Bedrijfsovername Metalage B V  Martijn Van Beckhoven 2
Referentiesbreadcrumb pijl

Bedrijfsovername Metalage B.V. - Martijn van Beckhoven


Na vele jaren werkzaam geweest te zijn bij Bosch Scharnieren en Metaal B.V., heeft Martijn van Beckhoven de activiteiten die uitgevoerd werden onder de naam Bosch Metaal, gekocht. Hij heeft dit deel verzelfstandigd en gaat verder onder de naam Metalage B.V.

Op bijgaande foto feliciteert Fried Kaanen, de eigenaar van Bosch Scharnieren en Metaal,  Martijn van Beckhoven met de deal. Het bedrijf heeft ongeveer 10 medewerkers in dienst en blijft gevestigd aan de Voltastraat 29 te Doetinchem. 

Hans Goorhuis van Taurus Corporate Finance heeft Martijn van Beckhoven begeleid bij de waardering en de onderhandelingen. Daarnaast is er, samen met een informal investor, zorggedragen voor een adequate financiering. 

Metalage richt zich op de productie van metalen onderdelen voor de interieurbouw. Een sterk punt van het bedrijf is de kennis en flexibiliteit. Klanten in de interieurbranche vragen flexibiliteit, korte levertijden en zijn gehecht aan een hoge leverbetrouwbaarheid. Metalage richt zich op kleine series met korte levertijden. Zo levert Metalage via haar klanten winkels of Shop in Shop systemen van grote merken als Puma, Tommy Hilfiger, Giant, Shimano en nog vele andere. Maar ook voor individuele projecten voor bijvoorbeeld bioscopen, hotels, musea en luchthavens is Metalage een uitstekende partner!

Wenst u begeleiding bij een bedrijfsovername door Taurus? Bekijk de mogelijkheden.

Heeft u nog vragen?

Ik help u graag verder. Neem vrijblijvend contact met mij op.

Hans Goorhuis
Directeur
[email protected]
0570-660890
Ik help u graag verder