Bedrijfsovername Duiven Lalesse Europe B.V.
Referentiesbreadcrumb pijl

Bedrijfsovername Lalesse Europe B.V. - Hans Niels


Royal Reesink N.V. heeft de overname van alle aandelen in het kapitaal van Lalesse Europe B.V. afgerond. Lalesse is één van de toonaangevende aanbieders van magazijnkranen en complete magazijnsystemen. Het management van Lalesse, bestaande uit Hans Niels, Daan Niels en Erna Niels, zal aanblijven en samen met Royal Reesink doorbouwen aan de groei van de onderneming. Taurus Corporate Finance heeft de familie Niels begeleid in deze succesvolle deal. 

Hans Niels, Managing Director Lalesse: ”deze overname biedt voor Lalesse een uitgelezen kans om zich verder te focussen op haar corebusiness, namelijk het ontwikkelen van automatische magazijnsystemen. Zowel Lalesse als Reesink Material Handling Equipment zien een groeiende markt van warehouse automation. Als onderdeel van Royal Reesink kan Lalesse hieraan een betere invulling geven. 

Hans Goorhuis, Partner Taurus Corporate Finance: “Als adviseur van Lalesse heeft het verkooptraject vanaf het begin onder begeleiding van Taurus plaats gevonden. Het wederzijdse vertrouwen tussen Taurus, Lalesse en Reesink heeft geresulteerd in een prettige samenwerking met een prachtige transactie als gevolg. De gedeelde kennis, kunde en toekomstvisie van Reesink en Lalesse geeft de familie Niels haar gedroomde deal” 

Lalesse, opgericht in 1970 en gevestigd in Duiven, richt zich met 45 medewerkers op het ontwikkelen, produceren, installeren en onderhouden van magazijnkranen alsmede software voor de besturing van deze kranen en/of gehele warehouses. Daarnaast is Lalesse dealer voor de Benelux voor het AutoStore systeem van Hatteland Logistics, een magazijnsysteem voor compacte opslag en handling van kleingoed. (op de foto links de heer Hans Niels en rechts de heer Gerrit van der Scheer, CEO van Royal Reesink N.V.)


Meer informatie over de begeleiding van een bedrijfsovername? Bekijk de mogelijkheden.

Heeft u nog vragen?

Ik help u graag verder. Neem vrijblijvend contact met mij op.

Hans Goorhuis
Directeur
[email protected]
0570-660890
Ik help u graag verder