Bedrijfsovername Eiki Neede Bert Izaks 2
Referentiesbreadcrumb pijl

Bedrijfsovername Eiki Neede - Bert Izaks


Na het bereiken van de pensioengerechtigde leeftijd heeft de heer Bert Izaks zijn bedrijf Eiki Neede overgedragen aan Gelre Metaalwaren B.V. uit Lichtenvoorde.

Op bovenstaande foto feliciteert Bert Izaks (rechts op de foto), directeur van Eiki, Peter van Loon met de deal waarbij de activiteiten van beide bedrijven worden samengevoegd. Hiermee kan blijvend in de sterk toenemende vraag naar de producten en diensten worden voorzien. Het borgt de flexibiliteit, service en bovenal ook de kwaliteit van de producten.

Hans Goorhuis van Taurus Corporate Finance heeft Bert Izaks begeleid bij het vinden van de juiste koper en met de onderhandelingen. Bert Izaks: “ik heb vertrouwen in de toekomst van beide ondernemingen; door bundeling van kennis en ervaring wordt de slagkracht van beide organisaties verder versterkt.”

Peter van Loon, directeur van Gelre Metaalwaren B.V. is eindverantwoordelijk voor de gecombineerde activiteiten van Gelre Metaalwaren B.V. en Eiki Neede, waarbij Johan Klein Severt verantwoordelijk is voor de productiefaciliteiten bij Eiki Neede.
 
Over Eiki Neede
Eiki Neede heeft gedurende de afgelopen decennia een uitstekende reputatie opgebouwd als leverancier van met name winkelinterieurs, displays en verkoopstandaards.
Via eigen werkvoorbereiding worden tekeningen en werkschema’s gemaakt en met diverse metaalbewerkingsmachines worden de interieuronderdelen geproduceerd en in eigen beheer op de gewenste kleur afgewerkt. Daarnaast heeft Eiki Neede de laatste jaren een sterke groei doorgemaakt met de ontwikkeling van moderne tailormade locker-systemen voor onder andere sportverenigingen, scholen en bedrijven. 
 
Over Gelre Metaalwaren B.V.

Gelre Metaalwaren B.V. is gespecialiseerd in licht constructie- en plaatwerk in kleine tot middelgrote series voor uiteenlopende branches. 
Aan de hand van een werktekening, een model of een programma van eisen wordt er (een prototype) geproduceerd via uiteenlopende bewerkingsstadia van buis of vlakke plaat tot gewenste eindvorm, al dan niet met een oppervlaktebehandeling. Middels eigen transport kunnen de producten tijdig en op ieder moment worden geleverd.

Heeft u nog vragen?

Ik help u graag verder. Neem vrijblijvend contact met mij op.

Hans Goorhuis
Directeur
[email protected]
0570-660890
Ik help u graag verder