Management-Buy-Out - Eurosped Transport & Expeditie

Taurus Corporate Finance heeft recent de Management-Buy-Out begeleid van Eurosped Transport & Expeditie

Eurosped uit Oldenzaal onderscheidt zich als een veel-zijdige, creatieve, flexibel..

Lees meer Lees meer

Participatie - BOA Recycling Systems B.V.

Taurus Corporate Finance heeft BOA Recycling Systems begeleid bij de participatie door Quadrum Capital om de internationale groeiambities van de aandeelhouders te kunnen realiseren.

BOA..

Lees meer Lees meer

Taurus Corporate Finance helpt Gam Bakker fors te groeien!

Gam Bakker is een snel groeiend familiebedrijf, gespecialiseerd in geconditioneerd transport en geconditioneerde warehousing uit Noord-Holland.

Met circa 50 rijdende combinaties, 20.000 m Lees meer Lees meer

Financiering - Ter Linden Transport B.V.

Ter Linden is in Europa één van de specialisten voor het transport van onshore windmolens. Het logistieke proces rond windmolens kenmerkt zich door specialistisch materieel, lange doorlooptijden en..

Lees meer Lees meer

Bedrijfsovername Eiki Neede - Bert Izaks

Na het bereiken van de pensioengerechtigde leeftijd heeft de heer Bert Izaks zijn bedrijf Eiki Neede overgedragen aan Gelre Metaalwaren B.V. uit Lichtenvoorde.

Op bovenstaande foto felicite..

Lees meer Lees meer

Nijhuis MiTech neemt Ter Hart over - Carolien en Herman Nijhuis

Nijhuis MiTech BV is specialist in de ontwikkeling en productie van rubberen ontharingskrabbers en andere spareparts voor varkensslachtlijnen. De eigenaren Carolien en Herman Nijhuis hebben de stra..

Lees meer Lees meer

Investeerders voor Remiqz - Robert Slijk

Remiqz, ontwikkelaar van een intelligent big data-platform voor de waardebepaling van spelers in het betaald voetbal, krijgt een investering van ruim een half miljoen euro. De big data-startup uit ..

Lees meer Lees meer

Bedrijfsovername Lalesse Europe B.V. - Hans Niels

Royal Reesink N.V. heeft de overname van alle aandelen in het kapitaal van Lalesse Europe B.V. afgerond. Lalesse is één van de toonaangevende aanbieders van magazijnkranen en complete magazijnsyste..

Lees meer Lees meer

Bedrijfsovername Metalage B.V. - Martijn van Beckhoven

Na vele jaren werkzaam geweest te zijn bij Bosch Scharnieren en Metaal B.V., heeft Martijn van Beckhoven de activiteiten die uitgevoerd werden onder de naam Bosch Metaal, gekocht. Hij heeft dit dee..

Lees meer Lees meer

Bedrijfsfusie Circulus Berkel B.V.

Bij de fusie van Circulus en Berkel Milieu kwamen veel bijzondere aspecten aan het licht. De financiering van de fusie was één van deze punten, omdat beide bedrijven een verschillende financie..

Lees meer Lees meer

Eric Heersink – Bakerware B.V.

"Taurus kan je helpen middels een totaalconcept, maar je kunt ze ook inhuren om inzicht te krijgen in wat er in de markt te koop is, voor het maken en beoordelen van waarderingen, als voor de onder..

Lees meer Lees meer

Waardebepaling One Stop Mobile B.V. - Mark van Embden

"Een aantal jaren geleden heeft Taurus onze onderneming gewaardeerd en dit heeft ertoe geleid dat ik mijn belang heb uitgebreid naar 100%. Toen viel me de transparante aanpak en het vertrouwen van ..

Lees meer Lees meer

Bedrijfsfusie Schuman Gerechtsdeurwaarders B.V. - Rob Soer

Vorig jaar ben ik een fusie aangegaan met een collega deurwaarderskantoor. Dankzij de hulp van Taurus konden we in het eerste weekend direct grote stappen zetten. Dit commitment maakte het mogelijk..

Lees meer Lees meer

Bedrijfsovername C.M.L. B.V. - Jos ter Brake

Toen mijn kinderen geen interesse hadden in mijn bedrijf heb ik besloten om de onderneming te verkopen. Taurus heeft een compact verkoopmemorandum geschreven en een waardering gemaakt van de aandel..

Lees meer Lees meer

Overige Referenties

Heeft u nog vragen?

Ik help u graag verder. Neem vrijblijvend contact met mij op.