Specialisten Taurus Corporate Finance
Homebreadcrumb pijl Over ons

Over ons

Mark Taurus Corporate Finance Eibergen Mark Taurus Corporate Finance Deventer
Mark Eenink Directeur [email protected] linkedin icon

Mark Eenink is vanaf de oprichting aan Taurus Corporate Finance verbonden als directeur. Hij heeft jarenlang een zelfstandige overnamepraktijk gerund en heeft daarnaast uitgebreide (internationale) bancaire ervaring. Hierdoor is Mark zeer goed in staat om bedrijfsovernames vanuit de financierbaarheid te benaderen en is hij ook bij grensoverschrijdende overnames als expert in te schakelen.

Hans Taurus Corporate Finance Eibergen Hans Taurus Corporate Finance Deventer
Hans Goorhuis Directeur [email protected] linkedin icon

Hans Goorhuis heeft jarenlange bancaire ervaring in diverse directiefuncties. Bestuurlijk is hij actief in vele ondernemings- en publiekrechtelijke organisaties. Daarnaast heeft hij een breed netwerk in de Achterhoek en Twente. Hans is sterk in het verbinden van mensen en weet daardoor complexe deals mogelijk te maken.

Arjan Taurus Corporate Finance Eibergen Arjan Taurus Corporate Finance Deventer
Arjan Weernink Directeur [email protected] linkedin icon

Arjan Weernink heeft langjarige bancaire ervaring in de grootzakelijke/corporate markt in Twente en de Achterhoek. Complexe overnametransacties, sprong–investerings–vraagstukken, bedrijven met teruglopende ontwikkelingen en grote vastgoedtransacties vormden veelal zijn aandachtsgebied. Daarnaast is hij bestuurlijk actief bij diverse publiekrechtelijke organisaties. Arjan is sterk in het analyseren van de diepere klantbehoeften en door zijn brede kennis, ervaring en nuchtere, oplossingsgerichte aanpak staat hij garant voor kwaliteit en klanttevredenheid.

Terence van Bussel Corporate Finance adviseur Eibergen Terence Taurus Corporate Finance Deventer
Terence van Bussel Corporate Finance adviseur [email protected] linkedin icon

Terence van Bussel is sinds 2011 bij Taurus de man die de contacten met partijen onderhoudt en rapportages opstelt. Hij heeft als afgestudeerd organisatiekundige een goede kijk op organisatorische vraagstukken. Zijn doel is vraagstukken adequaat en zo gunstig mogelijk voor de klant op te lossen. Terence richt zich vooral op verkoopbegeleiding en financieringsvraagstukken binnen Taurus.

Corporate Finance Adviseur Eibergen Tim ten Beitel Tim Taurus Corporate Finance adviseur Deventer
Tim ten Beitel Corporate Finance adviseur [email protected] linkedin icon

Tim ten Beitel is sterk in het analyseren van bedrijfseconomische informatie met een scherp oog voor het toekomstperspectief. Hij richt zich daarmee binnen Taurus vooral op begeleiding van bedrijfsovernames en financieringen. Tim heeft als Master in Business Administration met Corporate Finance als afstudeerrichting een gedegen vooropleiding voor de werkzaamheden van Taurus.

Sanne Deunk-Freriks - Jurist Corporate Finance Eibergen Jurist Corporate Finance Deventer Sanne Deunk-Freriks
Sanne Freriks Jurist Corporate Finance [email protected] linkedin icon

Sanne Deunk-Freriks is werkzaam als juriste bedrijfsovernames. Met overtuiging begeleidt zij overnametrajecten en zorgt zij voor het juridische kader. Sanne blinkt uit in de pragmatische aanpak van juridische vraagstukken.

Specialist Due Diligence Deventer Bert veldman Bert Veldman - Specialist Due Diligence Eibergen
Bert Veldman Specialist Due Diligence [email protected] linkedin icon

Bert Veldman heeft als registeraccountant ruime ervaring in het begeleiden en uitvoeren van het volledige (ver)koopproces, bij zowel complexe als meer overzichtelijke trajecten. Gedegen en grondige financiële analyses vormen de basis voor de door Bert uitgevoerde due diligence onderzoeken.

Secretaresse Dewi Supardjo Taurus Dewi Supardjo Secretaresse bij Taurus
Dewi Supardjo Secretaresse [email protected] linkedin icon

Dewi Supardjo is sinds 2016 werkzaam als secretaresse voor Taurus Corporate Finance. Zij zorgt voor alle ondersteunende werkzaamheden zoals het plannen van (telefonische) afspraken, de facturatie en andere secretariële taken. De klanten van Taurus kennen Dewi als een vriendelijk en spontaan aanspreekpunt.


Altijd de beste deal

De beste deal is voor elke ondernemer verschillend. Vandaar dat wij ruim de tijd nemen om uw wensen te inventariseren. Hoe hoog schat u de waarde van uw onderneming in en welke potentiële kopers heeft u voor ogen? Hoe lang wilt u nog werkzaam blijven en bent u bereid de koper te financieren? Vanuit een met u samengesteld profiel gaan wij op zoek naar potentiele kopers en vanuit onze expertise en vanuit ons netwerk zullen wij kopers benaderen. Vervolgens zal onze ervaring en creativiteit ertoe leiden dat u een deal sluit waar u tevreden over bent. Dat noemen wij ‘de beste deal”!Heeft u vragen of kunnen wij u helpen?

Bel ons icoon 0545-477601