Begeleiding bij bedrijfsfinanciering Taurus Corporate Finance
Homebreadcrumb pijl Over ons

Over ons

Mark Taurus Corporate Finance Eibergen Mark Taurus Corporate Finance Deventer
Mark Eenink Directeur [email protected] linkedin icon

Mark Eenink is vanaf de oprichting aan Taurus Corporate Finance verbonden als directeur. Hij heeft jarenlang een zelfstandige overnamepraktijk gerund en heeft daarnaast uitgebreide (internationale) bancaire ervaring. Hierdoor is Mark zeer goed in staat om bedrijfsovernames vanuit de financierbaarheid te benaderen en is hij ook bij grensoverschrijdende overnames als expert in te schakelen.

Arjan Taurus Corporate Finance Eibergen Arjan Taurus Corporate Finance Deventer
Arjan Weernink Directeur [email protected] linkedin icon

Arjan Weernink heeft langjarige bancaire ervaring in de grootzakelijke markt in Twente en de Achterhoek. Complexe overnametransacties, sprong–investerings–vraagstukken, bedrijven met teruglopende ontwikkelingen en vastgoedtransacties vormden veelal zijn aandachtsgebied. Arjan is sterk in het analyseren van de diepere klantbehoeften, hierdoor staat hij garant voor kwaliteit en klanttevredenheid.

Gert Jan Neiwijde Taurus Zakelijk Gert Jan Neiwijde Taurus Prive
Gert-Jan Nijweide Directeur [email protected] linkedin icon

Gert-Jan Nijweide heeft ruime ervaring in de consultancy en het bedrijfsleven. In zowel de MKB als de corporate markt is hij betrokken geweest bij uiteenlopende koop-/verkoop en financieringstransacties. Naast ervaring in de sport- en investeringswereld heeft hij zich gericht op technische start-ups en scale ups. Gert-Jan is een betrokken en analytische sterke professional die vanuit markt- en financiële ontwikkelingen altijd op zoek is naar de beste oplossing voor stakeholders.

Ed Koops Taurus Corporate Finance Deventer Ed Koops Taurus Corporate Finance Deventer Sportief
Ed Koops Directeur Restructuring & Recovery [email protected] linkedin icon

Ed Koops beschikt over een ruime ervaring in de begeleiding van ondernemers en ondernemingen. Te denken valt daarbij aan organisaties die (grootschalige) veranderingen willen doorvoeren, in zwaar weer verkeren of geen of weinig grip hebben op hun organisatie.

Ed heeft langjarige ervaring als zelfstandig adviseur en kan bogen op een ruime ervaring in diverse management en directieposities binnen het bedrijfsleven. Daarnaast heeft Ed een achtergrond als accountant. Ed windt er geen doekjes om en zegt waar het op staat.

Mark H Taurus Zakelijk Mark H Taurus Prive
Mark Huiskes Directeur [email protected] linkedin icon

Mark Huiskes heeft langjarige brede bancaire ervaring in de grootzakelijke- en vastgoed markt in Noord-Oost Nederland. Een groot scala aan (vastgoed)financieringsaanvragen en strategische vraagstukken van relaties, zoals fusies & overnames, recovery trajecten en herkapitalisaties, waren in vertrouwde handen bij hem. Kenmerkend daarbij is zijn scherpe analytische vermogen, doortastendheid, creativiteit en praktische oplossingsgerichtheid, wat garant staat voor een duurzame klantrelatie!

Terence van Bussel Corporate Finance adviseur Eibergen Terence Taurus Corporate Finance Deventer
Terence van Bussel Corporate Finance Adviseur [email protected] linkedin icon

Terence van Bussel is sinds 2011 bij Taurus de man die de contacten met partijen onderhoudt en rapportages opstelt. Hij heeft als afgestudeerd organisatiekundige een goede kijk op organisatorische vraagstukken. Zijn doel is vraagstukken adequaat en zo gunstig mogelijk voor de klant op te lossen. Terence richt zich vooral op verkoopbegeleiding en financieringsvraagstukken binnen Taurus.Corporate Finance Adviseur Eibergen Tim ten Beitel Tim Taurus Corporate Finance adviseur Deventer
Tim ten Beitel Corporate Finance Adviseur [email protected] linkedin icon

Tim ten Beitel is sterk in het analyseren van bedrijfseconomische informatie met een scherp oog voor het toekomstperspectief. Hij richt zich daarmee binnen Taurus vooral op begeleiding van bedrijfsovernames en financieringen. Tim heeft als Master in Business Administration met Corporate Finance als afstudeerrichting een gedegen vooropleiding voor de werkzaamheden van Taurus.

Wout Zakelijk Wout Prive
Wout van der Pas Corporate Finance Adviseur [email protected] linkedin icon

Wout van der Pas heeft veel ervaring opgedaan als Projectmanager Acquisition Finance & Structured Lending bij ING Bank. Binnen het team Grootzakelijk was hij verantwoordelijk voor complexe, transactie gedreven financieringsvraagstukken. Hierdoor is hij specialist in strategische overnames, overnames door private equity, management buy-outs/ -ins, spronginvesteringen en multi-product financieringsoplossingen. Wout is doelgericht, analytisch en heeft een constructieve aanpak om tot het beste resultaat te komen.

Andries Griffioen Taurus Zakelijk Andries Griffioen Taurus Prive
Andries Griffioen Register Valuator [email protected] linkedin icon

Andries Griffioen was jarenlang als kredietanalist werkzaam binnen de bancaire sector. In deze periode heeft Taurus hem leren kennen als een echte vakman. Andries richt zich bij Taurus als Register Valuator in het bijzonder op de steeds complexer wordende markt van bedrijfswaarderingen bij de aan- en verkoop van bedrijven, alsmede op de financierbaarheid van dit type transacties.

Patrick Taurus Zakelijk Patrick Taurus Prive
Patrick Oude Avenhuis Corporate Finance Analist [email protected] linkedin icon

Patrick Oude Avenhuis heeft een gedegen financiële en bedrijfskundige kennis en een sterke passie voor het analyseren en adviseren van ondernemingen. Patrick heeft een Bachelor in International Business Administration, waarna hij voor een periode van 2 jaar als Assistent-accountant Audit werkzaam is geweest. Gedurende deze periode heeft Patrick het post-hbo traject Accountancy & Control afgerond. Als analist houdt Patrick zich bezig met het analyseren van ondernemingen voor diverse vraagstukken.

Roel Zakelijk Roel Prive
Roel Moser Corporate Finance Adviseur [email protected] linkedin icon

Roel Moser is ruim tien jaar actief geweest als registeraccountant in de auditpraktijk bij KPMG. Hij heeft auditopdrachten vervuld bij een breed scala aan bedrijven. Gebaseerd op een gedegen analyse van de financiële huishouding voorziet hij het management van de ondernemingen van adviezen bij complexe financiële vraagstukken en het verbeteren van structuren. Roel heeft uitgebreide ervaring met data-analyses en kan hierdoor snel en accuraat het management aanvullende, frisse inzichten leveren. Met zijn enthousiasme, teamgevoel en probleemoplossend vermogen wordt hij door klanten gewaardeerd.

Sanne Deunk-Freriks - Jurist Corporate Finance Eibergen Jurist Corporate Finance Deventer Sanne Deunk-Freriks
Sanne Freriks Jurist Corporate Finance [email protected] linkedin icon

Sanne Freriks is werkzaam als juriste bedrijfsovernames. Met overtuiging begeleidt zij overnametrajecten en zorgt zij voor het juridische kader. Sanne blinkt uit in de pragmatische aanpak van juridische vraagstukken.

Mariska Taurus Zakelijk Mariska Taurus Prive
Mariska Eeftink Office Manager [email protected] linkedin icon

Mariska Eeftink is werkzaam als officemanager binnen Taurus Corporate Finance. Ze heeft een ruime ervaring met officemanagement in een corporate finance omgeving. Met deze ervaring, haar drive en dienstverlenende instelling, ondersteunt ze de directie, adviseurs en analisten binnen Taurus met diverse werkzaamheden.

Secretaresse Dewi Supardjo Taurus Dewi Supardjo Secretaresse bij Taurus
Dewi Supardjo Secretaresse [email protected] linkedin icon

Dewi Supardjo is sinds 2016 werkzaam als secretaresse voor Taurus Corporate Finance. Zij zorgt voor alle ondersteunende werkzaamheden zoals het plannen van (telefonische) afspraken, de facturatie en andere secretariële taken. De klanten van Taurus kennen Dewi als een vriendelijk en spontaan aanspreekpunt.


Altijd de beste deal

De beste deal is voor elke ondernemer verschillend. Vandaar dat wij ruim de tijd nemen om uw wensen te inventariseren. Hoe hoog schat u de waarde van uw onderneming in en welke potentiële kopers heeft u voor ogen? Hoe lang wilt u nog werkzaam blijven en bent u bereid de koper te financieren? Vanuit een met u samengesteld profiel gaan wij op zoek naar potentiële kopers en vanuit onze expertise en vanuit ons netwerk zullen wij kopers benaderen. Vervolgens zal onze ervaring en creativiteit ertoe leiden dat u een deal sluit waar u tevreden over bent. Dat noemen wij "de beste deal"!Heeft u vragen of kunnen wij u helpen?

bel ons icoon0570-660890