20201113 Foto Toetreding Ed En Gert Jan
Homebreadcrumb pijl

Gert-Jan Nijweide en Ed Koops toegetreden als partner tot Taurus Corporate Finance

Recentelijk zijn Gert-Jan Nijweide en Ed Koops toegetreden als partners bij Taurus Corporate Finance om de groei en de kwaliteit van de dienstverlening verder vorm te geven.

Nijweide en Koops zijn al enige tijd bij Taurus werkzaam, waarbij Nijweide met zijn achtergrond in het bedrijfsleven en als accountant, met zijn team van professionals, zorgt voor een impuls op het financiële vlak, een cruciaal aspect in M&A en herstructureringstrajecten. Daarnaast treedt hij op als sparringpartner van ondernemers, voornamelijk actief in de maak- en (top)sport en eventindustrie. Vanuit diverse rollen is hij betrokken bij start- en scale-ups. Nijweide werkte voorheen in de M&A-praktijk bij Deloitte en in zijn tijd bij Reggeborgh was hij betrokken bij Reggefiber en de overname door KPN.

Koops is bij Taurus gestart als samenwerkingspartner bij herstructureringsklanten. Deze samenwerking is beide partijen dermate goed bevallen dat hij partner is geworden. Koops heeft eveneens een achtergrond in de accountancy en heeft meerdere management- en directiefuncties bekleed in het bedrijfsleven. De laatste jaren heeft hij zich als zelfstandige bewezen bij change management, turn-around opdrachten, bijzonder beheer situaties en fusietrajecten. Zijn kracht zit er in dat hij naast de ondernemer kan zitten om gezamenlijk de problematiek te tackelen. Koops gaat binnen Taurus de Restructuring- & Recoverypraktijk verder in de markt zetten.

Met de toetreding van Nijweide en Koops kent Taurus Corporate Finance 4 partners op een team van 14 professionals.

Heeft u nog vragen?

Ik help u graag verder. Neem vrijblijvend contact met mij op.

Mark Eenink
Directeur
[email protected]
0570-660890
Ik help u graag verder