Houd grip op groei in e-commerce: vind de juiste investeerder

Als succesvolle e-commerce ondernemer loop je na jaren van harde groei en keihard werken vaak tegen de grenzen van je eigen organisatie aan. Met een (grote) investeerder kunnen jij en je bedrijf die b..

Lees meer Read more

Let op je eerste indruk bij het aantrekken van financieringen

Eigenlijk kent iedere het gezegde; er is maar één kans voor een eerste indruk. Dat geldt bij het eerste diner met je schoonfamilie, maar net zo goed bij uitbreiding van de financiering. Daarom is het ..

Lees meer Read more

Voorkom coronafaillissement: grijp op tijd deze reddingsboeien

Voor veel ondernemers dreigen grote financiële problemen tijdens en na de coronacrisis. Toch zijn er verschillende regelingen waarmee u rampscenario’s als faillissementen kunt voorkomen, zoals de per ..

Lees meer Read more

Bepaal uw route ná corona en blijf zelf aan het stuur

Het is crisis, maar er lijken nauwelijks bedrijven in de problemen te zijn. Toch is niets minder waar. Bij veel bedrijven stapelt zich een enorme schuld op. Om te voorkomen dat die bedrijven ineens va..

Lees meer Read more

Bedrijf (ver)kopen? Hoe kies je een goede adviseur

We staan aan het begin van een nieuw jaar. Hopelijk een jaar van vaccins, de terugkeer naar het oude normaal en nieuwe zakelijke kansen. Maar zeker een jaar waarin veel ondernemers nadenken over het v..

Lees meer Read more