Zakelijke mediation Taurus
Dienstenbreadcrumb pijl

Mediation - Zakelijke conflictbemiddeling


Zakelijke mediation is een vorm van conflictbemiddeling binnen een onderneming of tussen aandeelhouders. Een onafhankelijke bemiddelaar gaat samen met u en de andere partij op zoek naar een oplossing voor een probleem.

Mediation is minder ingrijpend dan de stap naar de rechter en kan ook veel tijd en geld besparen. Het uitgangspunt van mediation is om zelf aan een oplossing te werken onder begeleiding van deskundige hulp. Deze manier van conflictbemiddeling heeft in veel gevallen een goede afloop. Bij een zakelijk conflict is het daarom aan te raden om eerst uitkomst te zoeken door middel van zakelijke mediation. Lees hier verder over het zakelijke mediationtraject.

Waarom Taurus als zakelijke mediator?

De adviseurs van Taurus hebben een bedrijfskundige en juridische achtergrond. Daarnaast hebben zij langjarige ervaring in het bedrijfsleven. Hierdoor kunnen zij conflicten begrijpen en mogelijke oplossingen aandragen. Tevens zijn zij in staat om een snelle analyse te maken van de financierbaarheid van de oplossingen.

Tenslotte vergt mediation mensenkennis en creativiteit. Hans Goorhuis,  Mark Eenink en Arjan Weernink beschikken in ruime mate over deze competenties. Zij kunnen u aantoonbare voorbeelden geven van succesvolle mediation-trajecten. Is de stap naar de rechter te vroeg of te groot? Zakelijke mediation biedt de kans om samen tot de beste oplossing te komen!

Bent u benieuwd of uw situatie ook geschikt is voor zakelijke mediation? Neem gerust contact met ons op! Samen spreken we de situatie door. Op basis daarvan kunnen we u adviseren in de te nemen stappen.

Heeft u nog vragen?

Ik help u graag verder. Neem vrijblijvend contact met mij op.

Hans Goorhuis
Directeur
h.goorhui[email protected]
0545-477 601
Ik help u graag verder