Begeleiding bij bedrijfsfinanciering Taurus Corporate Finance
Dienstenbreadcrumb pijl

Bedrijfsfinanciering


De juiste bedrijfsfinanciering

Bedrijfsfinancieringen zijn maatwerk. Onze ervaring is dat bij investeringen en overnames te snel wordt gekeken naar de bank. Een bedrijfsfinanciering omvat echter veel meer. Door onze samenwerking met investeringsmaatschappijen en informal investors is het mogelijk om financieringen aantrekkelijker te maken.

Door tijdig de financieringsstructuur en de wensen voor de invulling te analyseren en te bespreken, kan er met een toekomstvast financieringsplan worden gewerkt. Wij werken met alle banken samen en zijn op de hoogte van hun beleid en tariefstructuur. Hierdoor zijn we in staat om de juiste financier tegen de juiste condities aan te trekken.

Hiervoor werken wij, na een gedegen voorbereiding, met een financieringsmemorandum. Hierin worden de financieringen voor alle betrokken partijen vakkundig uitgewerkt.

Advies bij een bedrijfsfinanciering

Onze specialisten bij Taurus Corporate Finance hebben jarenlange ervaring met bedrijfsfinancieringen. Bent u op zoek naar een bedrijfsfinanciering tegen de beste condities? We helpen u graag verder bij het maken van een duurzaam financieringsplan. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

Heeft u nog vragen?

Ik help u graag verder. Neem vrijblijvend contact met mij op.

Arjan Weernink
Directeur
[email protected]
0545-477 601
Ik help u graag verder