Diensten van Taurus Corporate Finance
Homebreadcrumb pijl Diensten

Diensten

Bedrijfsovernames

Waarom kiezen voor een bedrijfsovername? Een bedrijfsovername wordt vaak gedaan vanuit strategisch oogpunt. Door de overname of fusie van activiteiten kan het assortiment worden verbreed of kunnen nieuwe markten worden betreden. Daarnaas..

Lees meer Lees meer

Waardebepaling

Waardebepaling bedrijf Winstgevende ondernemingen met meer bezittingen dan schulden  vertegenwoordigen een waarde, maar de slogan: “Velen kennen de prijs, slechts weinigen de waarde”, geeft al aan dat de waardebepaling van een bedri..

Lees meer Lees meer

Bedrijfsfinanciering

De juiste bedrijfsfinanciering Bedrijfsfinancieringen zijn maatwerk. Onze ervaring is dat bij investeringen en overnames te snel wordt gekeken naar de bank. Een bedrijfsfinanciering omvat echter veel meer. Door onze samenwerking met inve..

Lees meer Lees meer

Management Buy-In

Een Management Buy In (MBI) is een bijzondere vorm van een bedrijf kopen. Een MBI-kandidaat wil de onderneming overnemen en vervolgens zelf ook de leiding nemen binnen de betreffende onderneming. Bij een MBI gaat het altijd om een ’particuliere’ k..

Lees meer Lees meer

Management Buy-Out

Bij een Management Buy Out (MBO) neemt een werknemer van de onderneming het bedrijf van de huidige eigenaar over. Een MBO is vaak een goede oplossing binnen bedrijven met gebrek aan opvolging vanuit de familiekring. Het is een goed alternatief voo..

Lees meer Lees meer

Investeerders

Wanneer er geld nodig is voor een onderneming of project, denkt men vaak als eerste aan een bank. Dit is in de meeste gevallen ook een goede en relatief goedkope oplossing. Een bank werkt echter vanuit haar eigen financieringsbeleid en een eigen r..

Lees meer Lees meer

Mediation - Zakelijke conflictbemiddeling

Zakelijke mediation is een vorm van conflictbemiddeling binnen een onderneming of tussen aandeelhouders. Een onafhankelijke bemiddelaar gaat samen met u en de andere partij op zoek naar een oplossing voor een probleem. Mediation is min..

Lees meer Lees meer
Heeft u nog vragen?

Ik help u graag verder. Neem vrijblijvend contact met mij op.

Mark Eenink
Directeur
[email protected]
0545-477 601
Ik help u graag verder