Diensten van Taurus Corporate Finance
Homebreadcrumb pijl Diensten

Diensten

Bedrijfsovernames

Een bedrijfsovername is voor de meeste ondernemers een bijzondere gebeurtenis. De aanleiding om een beroep te doen op Taurus verschilt iedere keer per bedrijf, maar de grootste gemene deler is het gebrek aan ervaring en expertise. Taurus..

Lees meer Lees meer

Waardebepaling

Iedere onderneming vertegenwoordigt waarde, maar de slogan: “Velen kennen de prijs, slechts weinigen de waarde!”, geeft al aan dat dit geen simpele rekenregel is.  Een waardebepaling van een onderneming is subjectief en kan daaro..

Lees meer Lees meer

Bedrijfsfinanciering

Bedrijfsfinancieringen zijn maatwerk. Onze ervaring is dat bij investeringen en overnames te snel wordt gekeken naar de bank. Een bedrijfsfinanciering omvat echter veel meer. Door onze samenwerking met investeringsmaatschappijen en informal invest..

Lees meer Lees meer

Management Buy-In

Een management Buy-In is een bijzondere vorm van een bedrijf kopen. Een MBI-kandidaat is een koper, die van buiten de onderneming komt, de onderneming wil overnemen en vervolgens ook zelf de leiding wil gaan nemen in de betreffende onderneming. Ee..

Lees meer Lees meer

Management Buy-Out

Bij een Management Buy-Out (MBO) neemt een huidige manager van de onderneming het bedrijf van de huidige eigenaar over. Een MBO is vaak een goede oplossing binnen bedrijven met gebrek aan opvolging van de huidige DGA vanuit de familiekring, maar o..

Lees meer Lees meer

Investeerders

Wanneer er geld nodig is voor een onderneming denkt men vaak als eerste aan een bank. Dit is in de meeste gevallen ook een goede en relatief goedkope oplossing. Een bank werkt vanuit haar eigen financieringsbeleid en een eigen risicoperceptie. Dit..

Lees meer Lees meer

Mediation - Zakelijke conflictbemiddeling

Zakelijke mediation is een vorm van conflictbemiddeling. Een onafhankelijke bemiddelaar gaat samen met de betrokken partijen op zoek naar de oplossing voor een probleem. Deze oplossing moet voor alle partijen aanvaardbaar zijn. Mediation is minder..

Lees meer Lees meer
Heeft u nog vragen?

Ik help u graag verder. Neem vrijblijvend contact met mij op.

Mark Eenink
Directeur
[email protected]
0545-477 601
Ik help u graag verder